Partners van West-Brabant Business Plaza

Export Boosters

  • Lemmerhengst 15
  • 4617 GL
  • Bergen op Zoom

Over Export Boosters

U wilt uw product of dienst exporteren, maar weet niet waar te beginnen. Eigenlijk hebt u hier ook helemaal geen tijd voor, terwijl u wel de ambitie hebt om naar het buitenland te gaan. Wij helpen organisaties met zowel het onderzoek naar als de uitvoering van hun exportmogelijkheden en werken hierbij samen met internationale sales managers en partners.

We weten hoe lastig het kan zijn die eerste stap over de grens te zetten en hebben al tientallen organisaties succesvol helpen starten in hun gewenste exportlanden. Zowel het eerste onderzoek, als de uiteindelijke acquisitie en het aannemen en inwerken van een exportmanager of -team zijn voor ons bekende terreinen.

Export Boosters is eigendom van Frank van der Kraats, pragmatisch internationaal sales en export director. Frank heeft 20 jaar ervaring in internationale trajecten en stuurt op overzichtelijke en beheersbare kosten en directe resultaten.

Zakendoen in het buitenland...Exportboosters helpt u met het starten ervan!

Geldig tot: 31 december 2021
Hoe mooi zou het zijn als u al buitenlandse omzet hebt gerealiseerd, vóórdat u heeft moeten inves...

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL