Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Buro NNM - No Nonsense Marketing

1201  keer bezocht
  • Eerst Dijk 4
  • 4695 PB
  • St. Maartensdijk

Over Buro NNM - No Nonsense Marketing

Vraag je je wel eens af hoeveel opdrachten er nog via je netwerk gaan komen of dat je nu toch ècht actief op zoek moet? En waar vind je dan nieuwe klanten? Nog belangrijker, hoe overtuig je ze ervan dat ze voor jou moeten kiezen? Misschien wat meer reclame maken op Facebook? Of beter toch op LinkedIn? Instagram dan? En wat zet ik er dan in hemelsnaam op?

Vooral die laatste vraag krijg ik vaak te horen. En dat snap ik ook wel, want ondanks dat het mijn vak is worstel ik daar zelf ook regelmatig mee. Want laten we eerlijk zijn, iedereen heeft het druk en de aandachtsboog is erg kort. Dus hoe krijg en houd je mensen geïnteresseerd? Ik ben ervan overtuigd dat het allemaal begint bij jezelf! Waar ben je goed in? Waar sta je voor? Welke oplossing kun je bieden? En wie heeft daar baat bij? Als je dat helder hebt, is marketing een fluitje van een cent. Daarom ontwikkelde ik mijn 3 stappen plan. Eerst leggen we een goed fundament, dan bouwen we de muren van je huis en pas als laatste mag je los gaan met de inrichting. Op deze manier bespaar je tijd en geld aan zinloze marketingacties!

Wil je meer over mij en mijn aanpak weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak en onder het genot van een kop koffie kijken we hoe ik je kan helpen.​