Partners van West-Brabant Business Plaza

De Dooij tuin- en landschapsontwerp

628  keer bezocht
  • Putseweg 26
  • 4641 RS
  • Ossendrecht

Over De Dooij tuin- en landschapsontwerp

Passie, vakkennis en creativiteit typeren dit ontwerp- en adviesbureau. De Dooij tuin- en landschapsontwerp verzorgt het gehele proces van ontwerp tot en met de oplevering van uw groene buitenruimte. Of het nu om een particuliere- of bedrijfstuin, openbaar groen of park gaat. De Dooij tuin- en landschapsontwerp pakt alles op een proffesionele manier aan.

Bij ieder ontwerp hoort standaard een 3D ontwerp om u een eerlijk en realistisch beeld van uw toekomstige tuin te geven. Door middel van een film wandelt u door uw toekomstige droomtuin. Hierdoor weet u zeker dat deze tuin perfect aansluit bij uw wensen en eisen voordat er een schop de grond in gaat.

Na het ontwerp wordt een passende offerte opgesteld, binnen de grenzen van uw budget, voor de realisatie van het project. 

Kortom, een jong en innovatief bedrijf dat uw droomtuin werkelijkheid maakt.

Graag nodig ik u uit op mijn website www.dedooij-tuinontwerp.nl voor een eerste kennismaking.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL