Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Officevraagbaak

748  keer bezocht
  • Wijngaardstraat 1
  • 4611 SR
  • Bergen op Zoom

Over Officevraagbaak

Wie is de Officevraagbaak?
Noortje Kuhlman is de Officevraagbaak voor Bergen op Zoom en verre (verre!!) omstreken. Het begon allemaal met een opleiding tot systeembeheerder (oinkkkk wat zijn systemen saai! je ziet bijna geen mensen!) en mijn zoektocht naar wat ik wél leuk vond. Nou, dat was al snel duidelijk. Software.... ik kan er uren zoet mee zijn. Uitvogelen hoe het werkt, wat kan ik er allemaal mee. En dan vervolgens overbrengen op anderen.

Hoe het begon...
Ik begon met WordPerfect en Lotus 123 (wie kent het nog?). Al snel werd me gevraagd dit voor bedrijven te gaan doen. Géén probleem, leuk juist! Het bedrijf stapte over op Word en Excel, deed ik mee? Tuurlijk! Huh? Zal ik toch maar eerst dat programma eens aanschaffen. En zo was ik de cursisten steeds één stap voor. Bij die eerste versie is het (natuurlijk) niet gebleven. Ik was verslaafd.... Iedere nieuwe versie moest ik tot in alle hoekjes en gaatjes onder de knie krijgen.

En zo... werd de Officevraagbaak geboren
Nu coach en train ik zelfstandige professionals en medewerkers in bedrijven in Word, Excel, Teams... noem maar op. Veelal zelfstandigen en bedrijven die zijn overgestapt op Microsoft 365.

Maar dat is niet alles! Een van de leukste onderdelen van mijn vak is wel de specialisatie naar trainingen in digivaardigheid. Ik vind het een sport om mensen die nog niet met de computer overweg kunnen zelfvertrouwen te geven.

In deze digitale wereld hoeft niemand meer onwetend te zijn. Met heel veel geduld leg ik je de beginselen uit. En krijg je de smaak te pakken? Dan blijf ik in begrijpelijke taal jou wegwijs maken in Microsoft Office.

Hobby’s en vrije tijd?
Naast mijn passie voor Microsoft Office speel ik ook graag bodhrán (Ierse trom). Ik werk met polymeerklei en ontwerp hiermee unieke sieraden en gebruiksvoorwerpen. Ook maak ik graag beelden met een textielverharder. Ik maak nooit dezelfde dingen, want het is veel leuker om unieke werkjes te ontwerpen. Daarnaast ben ik een échte lezer. Zowel fictie (bijvoorbeeld een goede thriller) als non-fictie. En het liefst dwarsliggers, omdat die zo makkelijk zijn op reis, een andere passie.

Waar zit de Officevraagbaak?
Ik werk vanuit Bergen op Zoom, maar ik zoek je graag op! Van Wieringerwerf tot Uithuizen of Vaals. Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen. Bel 06-125 63 799 of stuur vrijblijvend het contactformulier in. Dan bel ik jou.