Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Adante4u | counseling en coaching

1214  keer bezocht
  • Tuindersdreef 4
  • 4614 HG
  • Bergen op Zoom

Over Adante4u | counseling en coaching

Aandacht voor de medewerker die veel stress ervaart en overbelast dreigt te geraken.


Om in het moderne bedrijfsleven te overleven hebben organisaties werknemers nodig die betrokken en gepassioneerd zijn door hun werk en de motivatie hebben om alles te geven voor het leveren van uitstekende prestaties. Tegelijk moeten organisaties zich ervan bewust blijven dat dergelijke gepassioneerde toewijding van werknemers op lange termijn mogelijk consequenties met zich mee kan brengen voor het leven en welzijn van deze werknemer en dan voornamelijk hun werk-privébalans.


AdAnte4U biedt psychosociale zorg middels counselinggesprekken, voor hen die veel stress ervaren, overbelast zijn met risico op burn-out, specifiek voor de mantelzorger en/of de (chronisch) zieke mens en mensen die geraakt worden door kanker, ook binnen uw organisatie. Dit met als doel stressklachten te verminderen en zo het leven weer beter aan te kunnen. Wordt uw medewerker geconfronteerd met stressklachten, een (chronische) ziekte of mantelzorgtaak, dan ontstaat rolverwarring en -verandering in de situatie op het werk, het gezin, de omgeving, de familie en de vriendenkring. Uw medewerker voelt zich onbegrepen, stuit tegen onwetendheid en onbekendheid en loopt het risico te vereenzamen in zijn/haar eigen gevoelens en gedachten, die veel stress en lichamelijke klachten kunnen opleveren.Dit leidt veelal tot mindere prestaties op het werk en uitval ligt op de loer.


Als leidinggevende is het niet vanzelfsprekend hoe juist in te spelen op de situatie van deze medewerker. Dan kan het raadzaam zijn hiervoor professionele hulp in te schakelen. De counselinggesprekken vinden plaats in mijn praktijk, indien gewenst op een andere lokatie.


Voor bedrijven worden de kosten in overleg bepaald. Voor particulieren worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorg.


Sinds juli 2019 is AdAnte4U keurmerkhouder Coach bij Kanker en aangesloten bij de landelijke organisatie CoachConnectBijKanker.