Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Associate degrees Academie

1910  keer bezocht
  • Mill Hillplein 1
  • 4701 BS
  • Roosendaal

Over Associate degrees Academie

Wij zoeken verbinding met werkgevers via:

Praktijkopdrachten

Wij zijn constant op zoek naar interessante praktijkopdrachten, die onze studenten op school of bij u in het bedrijf kunnen uitvoeren. In ruil daarvoor krijgt u een oplossing voor een probleem of nieuwe inspiratie. Bovendien draagt u bij aan de goede aansluiting van onderwijs op arbeidsmarkt. Door deze praktijkgerichte manier van leren en werken is een afgestudeerde student startklaar en zijn zijn kennis en vaardigheden up-to-date.

Stages en afstuderen

Ook zoeken we bedrijven waar studenten relevante werkervaring kunnen opdoen. Denk aan stages en afstuderen. Voor meerdere dagen per week of fulltime, voor een kortere of langere periode. Door de wisselwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven krijgt u een stagiair of afstudeerder die de nieuwste ontwikkelingen kent en het gewend is om in de praktijk te werken. Het voordeel voor u als werkgever is dat de student operationele taken kan uitvoeren en tegelijkertijd mee kan denken over de strategie. 

Gastlessen

En bent u een enthousiaste professional die alle ervaring en expertise graag wil delen met studenten tijdens gastlessen of tijdens een bedrijfsexcursie, dan gaan we graag met u in gesprek. 

Onderwijsontwikkeling

Goed nieuws. U kunt direct betrokken zijn bij de ontwikkeling van de opleiding. Dan praat u mee over de competenties die wij van onze studenten vragen. En kunt u dat laten aansluiten op wat u zoekt in een werknemer. Dankzij uw input weten we precies aan welke kennis en vaardigheden behoefte is. 

Verbinders tussen denken en doen

Technologische ontwikkeling en verdergaande globalisering leiden tot meer dynamiek op de arbeidsmarkt en stellen nieuwe eisen aan toekomstige professionals. Functies worden complexer. Daardoor heeft u vaker hoger opgeleide medewerkers nodig, maar niet altijd iemand met een bachelorniveau. De Associate degree (Ad) zit qua niveau tussen mbo 4 en hbo-bachelor in. Het is een tweejarige zelfstandige, praktijkgerichte hbo-opleiding, waarin studenten theoretische kennis verdiepen en praktische vaardigheden uitbreiden.