Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

Tuincentrum De Bolusberg

1278  keer bezocht
  • Boerenweg 7
  • 4622 RT
  • Bergen op Zoom
  • Bekijk de website

  • Stuur een bericht

  • G.A.M. Buijs
  • 0165 303708

Over Tuincentrum De Bolusberg

Welkom bij De Bolusberg
Ons gezellige tuincentrum kent een onverwacht groot assortiment waar u terecht kunt voor al het groen op en rondom het huis. Het professionele team van het hoveniersbedrijf verzorgt aanleg en onderhoud van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven.

De Bolusberg is al in 1987 begonnen als boomkwekerij en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ervaren bedrijf als het om groen gaat. Wij nodigen u graag uit om eens zelf rond te kijken in het tuincentrum en helpen u graag met een persoonlijk advies.

 
Het assortiment
Het tuincentrum heeft alles voor in huis en in de tuin. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod potterie, cadeauartikelen, woonaccesoires en een uitgebreide seizoensafdeling. En uiteraard alle praktische zaken zoals tuingereedschap, vijverartikelen, potgronden en compost. Voor de aankleding van uw tuin hebben we natuurlijk alle type bestratingen, tuinbeelden en potten.

Naast het tuincentrum ligt onze eigen kwekerij waar wij een groot deel van ons plantmateriaal kweken. Wij hebben potgronden en grondverbeteraars van DCM en POKON. Ook hebben we diverse grondverbeteraars zoals vivimus, tuinturf, bemeste tuinaarde en turfstrooisel. Er zijn ook verschillende afdekmaterialen zoals cocover, cacaodoppen en boomschors De bemesting- en bestrijdingsmiddelen die wij verkopen zijn tevens van DCM en POKON. Bemesting is te verkrijgen voor kamerplanten en de gehele tuin.

Aan het einde van het jaar verkopen we  kerstartikelen en kerstbomen.We verkopen dan zelfs vuurwerk.

Hoveniersbedrijf 
Ons bedrijf is al ruim 20 jaar lang actief in de regio West Brabant en houdt zich daar bezig met tuinonderhoud en -aanleg en alles wat hier bij komt kijken zoals schuttingen plaatsen, (sier)bestrating; kortom alles wat u in en om de tuin tegen kunt komen.

Wij werken met een enthousiast team hoveniers en stratenmakers die van uw tuin vanaf ontwerp tot aan realisatie door vakwerk en creativiteit voor u een tuin creeren. Ook voor zwemvijvers, sproeisystemen, metselwerken en tuinverlichting kunt u bij ons terecht.

Om dit alles te realiseren werken wij met de beste vakmensen op dit gebied zodat alles door ons in de juiste banen geleid kan worden en u een vast aanpreekpunt heeft.