Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

V-talist

366  keer bezocht
  • David van Orliensstraat 10
  • 4651 AJ
  • Steenbergen

Over V-talist

Coaching

Coachen is werken met mensen en om dit goed te kunnen doen is er vertrouwen nodig. Veel vertrouwen! In de zoektocht naar het gedrag dat jou in het dagelijks leven belemmerd en het werken naar wat jij het liefst zou willen zijn, kom je soms op gevoelige punten. Liefde en vertrouwen, maar soms hou ik je ook een confronterende spiegel voor houden. Deze pijnlijke punten liggen soms diep in ons begraven en dit zijn dingen waar wij ons vaak niet bewust van zijn. Deze momenten bereiken vraagt dus veel vertrouwen, maar ook de groei die je graag wil hebben.

Bedrijven

Ook in het coachen van bedrijven werk ik op deze manier. Integriteit en vertrouwen staan voorop, dit geldt voor het bedrijf en de werknemers. In het onderzoek kunnen pijnlijke bedrijfsprocessen naar voren komen. Mijn missie is die samen met het bedrijf en de werknemers op te lossen, want ook hier zit het antwoord in de mensen zelf. Tijdens de workshops zal ik met informatie en praktische tips komen. Dit doe ik graag interactief en met verschillende activiteiten. Hierbij gebruik ik wetenschappelijke feiten en zal de nadruk leggen op oorzaak en gevolg. Hierbij is bewustwording het belangrijkste doel.

Onderwijs

Net als met coachen is bewust wording ook het belangrijkste doel tijdens mijn workshops voor het onderwijs. Met veel enthousiasme en oog voor het niveau van de leerlingen breng ik informatie en praktische tips in de groep. Interactie staat bij mij voorop en verrassende activiteiten horen daar ook bij. In de lessen worden de diverse pijlers op fysiek vlak behandeld. Hiernaast behandel ik ook het mentale vlak, want ook hier bewust van zijn en vaardigheden in bezitten is een grote winst voor een gezond en gelukkig leven.