Skip to main content

Partners van West-Brabant Business Plaza

BFS Food Factory & Events

1148  keer bezocht
  • Van Konijnenburgweg 44 c
  • 4612 PL
  • Bergen op Zoom

Over BFS Food Factory & Events

Partner en Inspirator voor Food Professionals

BFS Food Factory & Events is in 2017 gestart en inmiddels uitgegroeid tot UW online groothandel en cateraar. Als specialist in Food vindt u bij BFS Food Factory & Events een groot assortiment aan verse producten, diepvriesproducten en dranken tegen de scherpste prijzen! Voor elke type horecazaak een passend aanbod, waarbij kwaliteit voorop staat. Daarnaast zijn wij specialist in het verzorgen van catering op locatie en beschikken wij over een uitgebreid aanbod van diverse Foodtrucks.

BFS Food Factory & Events streeft ernaar, om zoveel mogelijk, tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Onze ervaringen delen wij met onze partners, om er ten alle tijden samen beter van te worden. Heldere communicatie en flexibiliteit is daarbij van belang en daarom houden we de lijnen graag zo kort mogelijk.

Kwaliteit staat bij ons voorop en wij willen onze klanten zo eerlijk mogelijk van dienst zijn. Graag geven wij u vrijblijvend advies, zodat u zo optimaal mogelijk kunt genieten van onze producten en diensten.