Partners van West-Brabant Business Plaza

Advocatenkantoor De Brabantse Wal

542  keer bezocht
  • Veilingdreef 23
  • 4614 RX
  • Bergen op Zoom

Over Advocatenkantoor De Brabantse Wal

Met jarenlange ervaring in de advocatuur biedt Advocatenkantoor De Brabantse Wal hoogwaardige juridische dienstverlening aan op diverse gebieden.

In een woud van allerlei ingewikkelde juridische regels, kunt u wel wat hulp gebruiken. De vaak ingewikkelde juridische bepalingen worden voor u vertaald naar begrijpelijke taal. In de dienstverlening staan de wensen van de cliënt voorop. Er wordt een passende oplossing gezocht voor uw juridische vraagstuk.

U kunt terecht voor bedrijfs juridische dienstverlening, zoals contractrechtelijke geschillen, arbeidskwesties, huurzaken en incasso’s. Ook particulieren worden met raad en daad juridisch bijgestaan voor bijvoorbeeld het laten beoordelen van een (arbeids)overeenkomst. Daarnaast is bijstand in het kader van echtscheiding een van de pijlers van het kantoor. 

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL