Partners van West-Brabant Business Plaza

Medea

561  keer bezocht
  • Mon Plaisir 89
  • 4879 AM
  • Etten-Leur

Over Medea

Medea, specialist in duurzame afbouw

Een duurzaam alternatief voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Duurzaam bouwen is de toekomst. Steeds meer architecten en pandeigenaren zien daar gelukkig het belang van in. In de praktijk blijkt echter vaak dat kennis van innovatieve afbouwmogelijkheden en materialen ontbreekt. En dat is zonde, want daardoor wordt voorbijgegaan aan een breed scala aan hoogwaardige, duurzame alternatieven en kansen.

Onafhankelijk afbouwadvies en een integrale aanpak

Met ruim 40 jaar praktijkervaring in de bouwkunde biedt Medea u altijd een gedegen, onderbouwd en onafhankelijk advies, vanuit een integrale benadering. Hierbij kunt u denken aan advies bij afbouwprojecten voor kantorenpanden, ziekenhuizen, scholen of openbare gebouwen. Hierbij inventariseren we voor u welke duurzame afbouwoplossingen er mogelijk zijn voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wanneer u kiest voor onze duurzame materialen verzorgen we hiervan ook de projectcoördinatie.

West-Brabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van West-Brabant BusinessPlaza. West-Brabant Business Plaza biedt alle ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL